woensdag 25 juni 2014

Cadeautje voor de juffen

Dit jaar kon ik het niet laten om mijn cameo boven te halen voor het cadeautje voor Jana haar juffen.

De Flockinspiratie kwam van Pinterest en de stickerinspiratie van Franscesca.  En nu maar hopen dat de juffen het leuk vinden en zo een welverdiende vakantie kunnen ingaan.







zaterdag 21 juni 2014

WE GAAN WINNEN :-)!!!

Dankzij mijn papa en mama , kan ik morgen mee naar de Ghelamco Arena om te gaan supporteren voor de Belgen en niet zonder een flockje op een t-shirt te zetten :-)





zondag 15 juni 2014

Een verlengd weekend moet rust brengen, niet bij mij :-)

Een verlengd weekend, wat gaan we doen.  Jana wil spelen en ik wil mijn naaimachine boven halen.  Dus gaan we maar op naaidate bij Fran.  Jana kan spelen met haar dochters en samen met Fran beginnen we aan een nieuwe tas.  De Dorothy Day Tripper zo een naam :-)

Dit project heb ik serieus onderschat. Ne mens zou voor minder door Fran haren stoel schieten :-) Ondertussen ben ik aangesloten bij de groep Femma Westrem (Sint-Denijs Westrem) en ik heb daar al toffe madammen leren kennen, die me met raad en daad bijstaan.

Maar trots stel ik jullie mijn tas voor.  Wil je nog meer exemplaren zien en ga zeker eens op Fran haar blog zien.


Stof: De Stoffenkamer (Petit pan)

Flockje voor een fiere Meter :-)

Een vriendin is wel een heel fiere meter en wou een persoonlijk cadeautje afgeven op het doopfeest, hieronder het resultaat van het flockwerk op de t-shirt.  De meter had het leuke idee om de bloemetjes en lettertype van het doopkaartje te gebruiken. 



zaterdag 7 juni 2014

Vaderdag

Vaderdag is bij ons niet de gewoonte dat we cadeautjes kopen voor elkaar.  Maar dit jaar had ik toch wel een schitterend idee.  Mijn man (Patje) is wel heel erg zot van onze hond.  Ik zeg altijd mijn man heeft een hond als minnares.



Dus nam ik mijn Cameo bij de hand.  Lina maakte aan de hand van een foto van Loeka een tekening waar ik een snijbestand kon van maken.  De flex lag hier al een half jaar in de kast, wachtend op een projectje. An Vanhoef en Fran hielpen me met de instellingen van mijn Cameo voor flex te snijden.

Door omstandigheden vieren wij vaderdag een dagje vroeger.

Dus hier het resultaat :-)